KitchenAid AGB 556/WP Návod k použití Strana 26

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 28
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 25
26
Doporučené použití a tipy
Pizza
Plechy trochu vymažte tukem, aby byl spodek pěkně křupavý. Ve dvou třetinách pečení posypte pizzu
mozarellou.
Funkce kynutí (jen u některých modelů)
Před vložením těsta do trouby je vhodné zakrýt ho vlhkou utěrkou. Čas potřebný k vykynutí těsta
pomocí této funkce je přibližně o třetinu kratší v porovnání s kynutím při pokojové teplotě (20-25 °C). 1
kg těsta na pizzu vykyne asi za jednu hodinu.
Zobrazit stránku 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře