KitchenAid 5KCG100EOB Návod k použití Strana 10

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 20
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 9
10
Česky
enastavení mlecích kamenů
Při nastavení z výroby bude mlýnek Artisan™
mlít kávu způsobem vhodným pro téměř
všechny požadované typy. Pokud jste
milovníkem espresa nebo francouzského
presa, budete možná chtít nastavit mlecí
kameny tak, abyste dosáhli požadovaného
mletí, které je vhodné pro váš styl přípravy
kávy. Po nastavení mlýnek Artisan™ snadno
splní nejpřísnější požadavky na jemnost
mletí kávy pro espreso (250 mikronů) nebo
francouzské preso (1500 mikronů).
Přenastavení na hrubší mletí
Jakmile mlýnek nastavíte na hrubší mletí,
zvýší se velikost částeček mleté kávy vcelém
rozsahu mletí a i nejjemnější stupeň mletí
tak bude pro kávu typu espreso příliš hrubé.
(Pokud chcete mlýnek překalibrovat na
nejjemnější mletí, podívejte se na stranu 11.)
1. Otočte kolečko pro nastavení jemnosti
mletí na stupeň “1”.
2. Pomocí 4 mm klíče vyjměte šroub před
kolečkem pro nastavení jemnosti mletí
otočením proti směru hodinových
ručiček. Jakmile je tento šroub uvolněný
vyjměte kolečko pro nastavení jemnosti
mletí. Po vyjmutí kolečka jemnosti mletí
by mělo být vidět bílé ozubené kolečko
pro nastavení jemnosti mletí.
3. Otáčejte ozubeným kolečkem proti
směru hodinových ručiček vždy o jedno
cvaknutí“ neboli západku, až cvakající“
zvuk zmizí a ozubené kolečko vykazuje
mírný odpor při otáčení.
4. Nasaďte zpět kolečko pro nastavení
jemnosti mletí a ujistěte se, že ukazatel
kolečka je nasměrován na stupeň “1”.
7054C_5KCG100_UCG_Czech_11_16_11_FNL3.indd 10 11/16/11 11:14 AM
Zobrazit stránku 9
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 19 20

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře